توسط شركتها محقق شد؛

انعقاد ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان قرارداد دانش بنیان با صنایع مهم

انعقاد ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان قرارداد دانش بنیان با صنایع مهم به گزارش بازار پرواز معاون توسعه صندوق نوآوری و شكوفایی از انعقاد ۴ هزار و هفتصد میلیارد تومان قرارداد بین شركتهای دانش بنیان و صنایع مهم در رویدادهای برگزار شده صندوق نوآوری اطلاع داد.



به گزارش بازار پرواز به نقل از مهر، دکتر سیاوش ملکی فر در مراسم عرضه نیازهای فناورانه صنعت کشاورزی که به صورت آنلاین برگزار گردید با اشاره به اینکه هدف اصلی این صندوق ایجاد زمینه ای برای شرکت های دانش بنیان به منظور بهره برداری از تسهیلات تعریف شده، بیان نمود: این صندوق اهداف مختلفی برای برگزاری رویدادهای فناورانه دارد؛ تزریق فناوری های پیشرفته، تقویت روحیه خودباروی، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه بازار، پیشگیری از خروج ارز و تأمین نیازهای فناورانه همچون اهداف صندوق نوآوری در برگزاری رویدادهای فناورانه محسوب می شوند.
ملکی فر با اشاره به ابزارهای حمایتی از خریداران فناوری در شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: خریداران امکان دریافت تسهیلات خرید تا ۸۰ درصد قیمت محصول فناورانه را دارند؛ این تسهیلات ۳ ساله با نرخ ۹ درصد است؛ از سوی دیگر هم شرکت دانش بنیان می تواند ضمانت نامه پیمان، تسهیلات سرمایه در گردش، تولید صنعتی تا سقف ۶۰ میلیون تومان را دریافت کند.
معاون توسعه صندوق نواوری و شکوفایی با اشاره به اینکه ۱۴ رویداد فناورانه در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار کردیم، اظهار داشت: در این رویدادها ۱۶۰۰ نیاز فناورانه صنایع مختلف با حضور هزار و ۱۵۰ شرکت دانش بنیان عرضه شد که حاصل آن انعقاد ۴ هزار و ۷۲۸ میلیارد تومان قرارداد و تفاهم نامه بود.
حمایت از شرکت های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
ملکی فر با اشاره به پشتیبانی از صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: شرکت های دانش بنیان برای حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی از جانب صندوق مورد حمایت قرار می گیرند.
به گفته معاون توسعه صندوق نوآوری، سال جاری از حضور شرکت های دانش بنیان برای حضور ۱۳ نمایشگاه داخلی حوزه کشاورزی حمایت خواهیم کرد. همینطور برای شرکت های متقاضی برای حضور در نمایشگاه های خارجی ۱۲۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض خواهد شد.
وی با اشاره به دیگر حمایت ها از شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: برای این منظور تا سقف ۲۰ سقف تومان حمایت بلاعوض برای ثبت حق به نژادی، تا سقف ۹ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت اختراع داخلی، تاسقف ۲۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت اختراع خارجی، تا سقف ۱۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت نشان تجاری خارجی و ۴۵ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای ثبت طرح صنعتی خارجی به شرکت های حوزه کشاورزی و صنایع وابسته اعطا می شود.
ملکی فر با اشاره به اینکه شرکتها در حوزه دریافت استانداردها هم از جانب صندوق مورد حمایت قرار می گیرند، اظهار داشت: حمایت این صندوق برای دریافت استانداردها و مجوزهای شرکت های حوزه کشاورزی(تاییدیه مکانیزاسیون کشاورزی، گواهینامه ارگانیک، تاییدیه کودی، حلال، ایزو ۹۰۰۱، ۱۴۰۰۱ و ۲۲۰۰۰، GMP، استاندارد اروپا CE ) از دیگر اقدامات صندوق به حساب می آید.
وی اضافه کرد: تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای تاییدیه های داخلی، تا سقف ۴۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای تخصصی و تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض برای استانداردهای صادراتی از شرکتهای دانش بنیان از جانب صندوق مورد حمایت قرار می گیرند.
معاون توسعه صندوق نوآوری از عرضه دستاوردهای تیم های استارت آپی در دوشنبه های استارت آپی صندوق اطلاع داد و اظهار داشت: مقرر است رویداد فناورانه کشاورزی ۲۰ مرداد ماه برگزار گردد.

1399/05/13
11:47:53
5.0 / 5
2126
تگهای خبر: تولید , خرید , دانش بنیان , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
هواپیمای کنترلی
بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز

فروش هواپیمای کنترلی و کوادکوپتر و لوازم