7 قرارداد فناورانه بین صندوق نوآوری و پاركهای فناوری منعقد شد

7 قرارداد فناورانه بین صندوق نوآوری و پاركهای فناوری منعقد شد ۷ قرارداد فناورانه بین صندوق نوآوری و شکوفایی و پارکهای علم و فناوری در جهت تجاری سازی منعقد شد.



به گزارش بازار پرواز به نقل از مهر، علی ناظمی امروز در نشست «امضای توافقنامه هم سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد ریالی صندوق نوآوری و شکوفایی در طرح های فناورانه پارک های علم و فناوری» که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار داشت: در صندوق نوآوری و شکوفایی سرمایه گذاری روی طرح های دانش بنیان در دو بخش زمانبندی شده است.
وی افزود: این سرمایه گذاری بخشی به پیش از سال ۹۷ و قسمتی دیگر به پس از سال ۹۷ تقسیم می شود، اظهار داشت: بر مبنای برآوردهایی که داشتیم، میزان سرمایه گذاری روی طرح های شرکتهای دانش بنیان در سالهای ۹۷ به بعد رشد قابل ملاحظه ای داشته است.
معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه همواره در صندوق از منابع مالی مختلفی در جهت تأمین سرمایه شرکتهای دانش بنیان استفاده کردیم، اضافه کرد: «تشخیص، ارزیابی» و انتخاب طرح های فناورانه، «مدیریت، شرکت داری و تجاری سازی»، «توسعه نهادهای تخصصی و استفاده از بازیگران مختلف» و «محرک و مشوق برای فناوری های مساله محور و آینده ساز» همچون چالش های حوزه سرمایه گذاری در صندوق مد نظر قرار گرفته است.
ناظمی با اشاره به اینکه سخت ترین بخش سرمایه گذاری، در واقع ارزیابی طرح های فناورانه است، اظهار داشت: برای ارزیابی طرح های فناورانه نیازمند نهادهای تخصصی هستیم. در این راستا دشوارترین مرحله، ارزیابی طرح ها برای ورود به سرمایه گذاری به حساب می آید.
وی با اشاره به اینکه ما همواره باید محرک هایی داشته باشیم تا بتوانیم روی پروژه های آینده محور سرمایه گذاری نماییم، اضافه کرد: در تلاش بوده ایم تا بخش خصوصی را برای ورود به این حوزه و سرمایه گذاری روی پروژه های آینده محور تحریک نماییم.
معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه پوشش ریسک طرح ها از جنبه های مختلف از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار داشت: بنابراین صندوق نوآوری و شکوفایی ارزیابی طرح ها را به این نهادهای تخصصی واگذار کرده است.
ناظمی با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی تابحال تلاش داشته تأمین مالی نهادهای مالی را توسعه دهد، عنوان کرد: در این راستا، چندین صندوق پژوهش و فناوری بوجود آمده است.
وی اظهار داشت: طرح «هم سرمایه گذاری» یکی از طرح هایی است که طی آن، پروژه های مساله محور می توانند تا چهار برابر میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی از حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی بهره مند شوند؛ در جهت اجرای پروژه به محض افزایش سهم بخش خصوصی، میزان سرمایه اهرمی دولتی در این طرح ها کم می شود.
به گفته معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، این صندوق طی سالهای اخیر تلاش داشته که راهکارهای مختلفی برای تأمین سرمایه عرضه نماید و در این راستا راهکارهایی هم برای حل مساله تأمین زنجیره پایین دست ایده ها ارائه نماید.
ناظمی با اشاره به اینکه قوانین بازار کشور احتیاج به نوآوری دارد، اظهار داشت: صندوق نوآوری و شکوفایی برای تزریق این نوآوری، راهکارهای زیادی عرضه کرده است.
وی افزود: یکی از شاخصهای مهم حوزه فناوری، مبحث ثبت پتنت است که برای تقویت این شاخص، ابزارهای جدیدی همچون گرنت و مبحث «هم سرمایه گذاری و شتابدهنده» را در نظر گرفته شده است.
معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی تاکید کرد: از نتایج طرح «هم سرمایه گذاری و شتاب دهنده ها» می توان به تأمین سرمایه بذری شرکت ها اشاره نمود.
ناظمی با اشاره به اینکه ایجاد رشد سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در سالهای اخیر ناشی از تغییر در ابزارها و روش های به کار گرفته شده در صندوق بوده است، اظهار داشت: ازاین رو استفاده از ظرفیت بازار سرمایه را در صندوق نوآوری و شکوفایی در پیش گرفتیم.
وی اظهار داشت: تاکنون۹۰۰میلیارد تومان از راه بازار سرمایه در ۷صندوق پژوهش و فناوری تجهیز کردیم و این منابع آماده تزریق به بخش نوآوری است.
وی تاکید کرد: تابحال پذیره نویسی دو صندوق تکمیل شده و بزودی اثرات آن مشخص می شود.
معاون سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اشاره به تفاهمنامه منعقد شده بین این صندوق و پارک های علم و فناوری اظهار داشت: طی فراخوانی از ۱۷ پارک علم و فناوری، ۴۵ طرح فناورانه به دبیرخانه صندوق ارسال شد و بعد از انجام ارزیابی ها، ۷ طرح با رقم سرمایه گذاری ۴۴.۶ میلیارد تومان مورد تائید قرار گرفته و قراردادهای آن امروز منعقد شد.
ناظمی اظهار داشت: رقم سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در طرح های پذیرش شده، ۳۵ میلیارد تومان است.
وی ضمن اشاره به طرح های برگزیده که امروز قراردادشان منعقد شد، اظهار داشت: طرح های «تولید صنعتی حلال GS۴» و «مرکز خدمات امنیت شبکه مدیریت شده» از پارک علم و فناوری مازندران، طرح «مرکز خدمات امنیت شبکه مدیریت شده» از پارک علم و فناوری یزد، «محصولات آرایشی بهداشتی با منشأ گیاهی» از پارک علم و فناوری هرمزگان، «تولید ادوات تراش لیزری با دقت میکرون» از شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، یک طرح از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، یک طرح از پارک علم و فناوری قم و «تولید لوله های خونگیری وکیوم PET با ظرفیت ۱۰۷ میلیون» از شهرک علمی و تحقیقاتی سهند همچون این طرح ها بوده اند.


منبع:

1399/09/26
13:16:58
5.0 / 5
1198
تگهای خبر: بال , تولید , خدمات , دانش بنیان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
هواپیمای کنترلی
بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز

فروش هواپیمای کنترلی و کوادکوپتر و لوازم