ساخت هیدروژل زیست سازگار برای تولید رگ مصنوعی توسط محققان كشور

ساخت هیدروژل زیست سازگار برای تولید رگ مصنوعی توسط محققان كشور به گزارش بازار پرواز محققان كشور موفق به ساخت هیدروژل سازگار با بدن شدند كه به قول آنها این هیدروژل می تواند جایگزین مناسبی برای عروق تخریب شده قلبی باشد.



به گزارش بازار پرواز به نقل از دانشگاه صنعتی امیركبیر، بیماری های قلبی و عروقی یكی از دلایل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان به شمار می روند. از این رو نیاز فراوانی به پیوندهای مصنوعی عروق برای جایگزین سازی عروق صدمه دیده احساس می گردد.
برای رفع این چالش تا به امروز روش ها و پلیمرهای گوناگونی برای ساخت جایگزین های مصنوعی عروق مورد بررسی قرار گرفته اند اما همچنان چالش هایی مانند لخته زایی و عدم خواص مكانیكی مناسب استفاده از این جایگزین ها را با مشكل مواجه كرده است.
بر این اساس محققان پژوهشكده فناوری های نو دانشگاه صنعتی امیركبیر با علم به این نیاز، ساخت و مشخصه یابی هیدروژلی زیست سازگار با خواص زیستی و مكانیكی مناسب را مد نظر قرار دادند و موفق به دستیابی به دانش فنی هیدروژلی پیشرفته و نوتركیبب از خانواده «ژلما» شدند. این هیدروژل زیست سازگار بوده و كلیه خواص، مكانیكی لازم برای ساخت عروق مصنوعی را از خود نشان داده است.
این هیدروژل آزمون سمیت سلولی را با موفقیت پشت سر گذاشته ضمن آنكه نتایج این تست ها زنده مانی سلولی ۹۸ درصدی را نشان داده است.
علاوه بر آن آزمون های خواص مكانیكی از قبیل كشش، فشار بر روی این هیدرژل صورت گرفته و نتایج كاملا مطلوبی به دست آمده است، به گونه ای كه این هیدروژل می تواند كرنش ۵۰ درصد را در تعداد سیكل های بالا بدون هیچ گونه تغیر شكلی تحمل كند.
در اختیار داشتن دانش فنی كامل سنتز این تركیب این امكان را برای محققین این پروژه فراهم آورده كه با اعمال تغییرات مناسب در تركیب و پارامترهای موثر در سنتز، تغییرات چشمگیری در خواص آن همچون تورم پذیری، تخریب پذیری، خواص مكانیكی و بیولوژیكی بر حسب نیاز در كاربرد نوع عروق، فراهم آورند.
در ساخت این هیدروژل از پلیمرهای طبیعی «كیتوسان» و «ژلاتین» استفاده شده است و نمونه های اولیه تولید شده نتایج مطلوبی را از خود نشان داده است كه بدون شك دریچه های امید جدیدی برای ساخت عروق مصنوعی برای بیماران را مژده می دهد.
این پژوهش توسط دكتر نغمه عرب زاده، مهندس كاووس رزمجویی و دكتر سارا احمدی تحت نظارت و سرپرستی دكتر سعید صابر سمندری عضو هیئت علمی پژوهشكده فناوری هایی نو دانشگاه صنعتی امیركبیر و سرپرست آزمایشگاه تحقیقاتی مواد مركب صورت پذیرفته است.

1397/09/18
13:22:56
5.0 / 5
4835
تگهای خبر: بال , تولید , فناوری , مهندس
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
drone
بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز

فروش هواپیمای کنترلی و کوادکوپتر و لوازم