معاون وزیر نفت خبر داد

انعقاد ۲۶ قرارداد نفتی با ۱۵ دانشگاه و پژوهشگاه

انعقاد ۲۶ قرارداد نفتی با ۱۵ دانشگاه و پژوهشگاه به گزارش بازار پرواز معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری از انعقاد ۲۶ قرارداد بزرگ نفتی با ۱۵ دانشگاه و پژوهشگاه اطلاع داد.



به گزارش بازار پرواز به نقل از مهر، سعید محمدزاده امروز در نشستی خبری تحت عنوان «گردهمایی شركت های دانش بنیان و استارت آپ های صنعت نفت» كه در محل صندوق نوآوری و شكوفایی برگزار شد، تصریح كرد: خوشبختانه در صنعت نفت اتفاقات خیلی خوب و ارزشمندی طی سال های اخیر رخ داده است.
وی اظهار داشت: خوشبختانه توانستیم نیروهای انسانی خوبی در دانشگاه ها در حوزه نفت تربیت نماییم و از این منظر، جزو كشورهای تراز اول باشیم.
انعقاد ۲۶ قرارداد بزرگ با ۱۵ دانشگاه و پژوهشگاه
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه در حوزه نفت اضافه كرد: طی سال های اخیر اتفاقات خوبی در زمینه ارتباط دانشگاه و صنعت رخ داده به صورتی كه وزارت نفت در صدد است علاوه بر قراردادهای گذشته، قراردادهای بزرگ جدیدی با صنعت نفت منعقد كند.
محمدزاده با اشاره به این قراردادها بیان نمود: وزیر نفت هفته گذشته ۲۶ قرارداد بزرگ با ۱۵ دانشگاه و پژوهشگاه با محوریت «طرح های بزرگ در حوزه توسعه ازدیاد برداشت میدان های نفتی و…» منعقد كرده است.
وی با اشاره به اینكه هفته گذشته وزیر نفت با ۹ دانشگاه از این دانشگاه ها جلسه داشت، اظهار داشت: این قراردادها با هدف توسعه ارتباط صنعت با دانشگاه و حل مسائل نفتی، ایجاد نهادهای حل مساله در دانشگاه ها و ارتباط صنعت نفت و شركت های دانش بنیان منعقد شده است.
محمدزاده تصریح كرد: اكوسیستم فناوری و نوآوری در صنعت نفت اهمیت زیادی دارد كه آرام آرام در حال شكل گرفتن است البته تابحال به مرحله ثمردهی هم رسیده است.
وی با اشاره به اقدامات وزارت نفت در جهت توسعه اكوسیستم نوآوری اظهار داشت: مساله پشتیبانی از شركت های دانش بنیان در توسعه اكوسیستم نوآوری در وزارت نفت از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. ازاین رو، ایده پارك صنعت نفت شكل گرفت.
ایجاد پارك فناوری در صنعت نفت
به گفته معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری، در این راستا مقرر است در بخش مجموعه سابق پژوهشگاه نفت كه در شهرری مستقر است و بنایی برابر با ۱۷ هكتار دارد، به محلی برای استقرار شركت های دانش بنیان و نوآور و همینطور استارت آپ ها اختصاص پیدا كند.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری تصریح كرد: در این پارك، اعضا در كنار یكدیگر قرار می گیرند و در جهت حل مساله و چالش های نفت گام برمی دارند.
محمدزاده افزود: این مجموعه زیرساختی برای به همرسانی شركت های نوآور در صنعت نفت می باشد كه برای آن برنامه ریزی هایی داریم.
وی با اشاره به اینكه این مجموعه یك مجموعه فیزیكی نیست، اظهار داشت: مقرر است این پارك به شكل محوری و مجموعه ای برای توسعه اكوسیستم نوآوری باشد؛ اجزای این پارك قرار نیست كه تنها در نقطه شهرری متمركز شوند بلكه می توانند در بخش های مختلف حضور یابند و به توسعه اكوسیستم نوآوری كمك كنند.
درب های باز پژوهشگاه نفت برای پژوهشگران
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با تاكید بر اینكه امیدواریم در توسعه صنعت نفت با شتابدهی بالا پیش برویم، بیان نمود: یكی دیگر از اقدامات وزارت نفت این بود كه درب های پژوهشگاه نفت را به روی پژوهشگران و فناوران باز بگذارد. در این راستا هر پژوهشگر و فن آوری كه احتیاج به زیرساخت های پژوهشی در زمینه نفتی دارد، می تواند به پژوهشگاه نفت رجوع كند؛ درواقع ظرفیت پژوهشگاه در اختیار همه فناوران قرار می گیرد تا بتوانند تحقیقات مفیدی را به ثمر برسانند.
فرصت مطالعاتی برای اساتید دانشگاه های صنعت نفت
وی تصریح كرد: اساتید دانشگاه ها و صنعت نفت می توانند بر مبنای شیوه نامه وزارت نفت، فرصت مطالعاتی در رابطه با این مورد را بگذرانند تا در كنار صنعت، به مسائل نفتی ورود پیدا كنند؛ هم اكنون این شیوه نامه اعمال شده است.
ابلاغ شیوه نامه پژوهانه و اهدای گرنت به اساتید دانشگاه ها
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری اظهار داشت: هر عضو هیئت علمی در هر دانشگاهی كه در جهت حل مسائل اقدام می كند، می تواند از حمایت قابل توجهی از جانب صنعت نفت برخوردار شود؛ به اعضای هیئت علمی، پژوهانه و گرنت اعطا خواهد شد. دانشجویان دكتری هم می توانند از این حمایت برخوردار شوند.
وی با اشاره به دیگر اقدام وزارت نفت در جهت توسعه اكوسیستم نوآوری اظهار داشت: ما در صدد آمدیم مجوز راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری نفت را از صندوق نوآوری و شكوفایی دریافت نماییم.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به اینكه بودجه این صندوق برابر با ۱۰۰ میلیارد تومان است، اظهار داشت: تابحال بخش های خصوصی و اعضای این صندوق برای پشتیبانی از طرح های فناورانه، بودجه ای را به این صندوق اختصاص داده اند.
ایجاد شتاب دهنده ای در صنعت نفت
وی با اشاره به ایجاد شتاب دهنده ای متشكل از صندوق های خطرپذیر در حوزه نفت تصریح كرد: این شتابدهنده می تواند از شركت های بالغ و پیش رو در صنعت نفت حمایت كند.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به گردهمایی شركت های دانش بنیان و استارت آپ های حوزه نفتی در محل صندوق نوآوری و شكوفایی اظهار داشت: مقرر است صندوق نوآوری و شكوفایی، شركت های دانش بنیان و استارت آپ ها، دستاوردهای خویش را در چارچوب نمایشگاهی سه روزه در محل این صندوق عرضه كنند.
به گفته محمدزاده، تابحال ۵۰۰ مجموعه برای حضور در این رویداد اعلام آمادگی كرده اند كه ثبت نام همچنان ادامه دارد.
وی افزود: در كنار شركت های دانش بنیان و نوآور، استارت آپ هایی حضور می یابند كه در حوزه صنعت نفت فعالیت می نمایند.
گزارش ۱۰۰۰ چالش در صنعت نفت
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری با اشاره به اینكه در این رویداد ۱۰۰۰ چالش به شكل مشخص در صنعت نفت گزارش شده است، اضافه كرد: امیدوار هستیم كه شركت های حاضر در نمایشگاه بتوانند در جهت رفع این چالش ها گام بردارند.
محمدزاده تاكید كرد: هر شركت یا استارت آپی كه در جهت حل مسائل صنعت نفتی اقدام نماید، ما از آنها هم حمایت می نماییم.
وی با اشاره به اینكه ما در وزارت نفت، نظام پشتیبانی از خرید داریم، اظهار داشت: طی بخشنامه ای كه چندین سال در وزارت نفت در پیش گرفته شده، تجهیزاتی كه در كشور تولید می شود، به جد از واردات آن جلوگیری خواهد شد؛ اگر هر شركتی بتواند نیاز صنعت نفت را مرتفع كند، خرید خارجی آن در وزارت نفت ممنوع اعلام خواهد شد. همینطور اگر همان شركت بتواند بخشی از نیاز كشور را پاسخگو باشد برای همان محصول از جانب وزارتخانه مورد حمایت قرار می گیرد كه از محصول داخلی استفاده گردد.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری بیان نمود: نیاز صنعت نفت تنها معطوف به تجهیزات نمی گردد بلكه این صنعت نیازمند مواد شیمیایی، كاتالیست ها، نرم افزار، مدیریت، خدمات و … است. همینطور فناوران می توانند در این حوزه ها به رفع چالش این صنعت بپردازند.
محمدزاده با اشاره به اینكه صنعت نفت ایمنی محور است، اظهار داشت: باید محصولاتی كه در این عرصه به تولید می رسند، مورد تائید قرار گیرند و بر مبنای استانداردها به تولید برسند.
به گفته وی، نهاد صدور گواهینامه و انطباق كیفیت از جانب وزارت نفت توسط انجمن نفت شكل گرفته كه محصولات بر مبنای استانداردهایی به این صنعت وارد می شوند.
معاون وزیر نفت در امور مهندسی، پژوهش و فناوری تاكید كرد: هم اكنون صنعت نفت از تجهیزاتی استفاده می نماید كه مورد تائید هستند و بر مبنای استانداردها به تولید رسیده اند.

1398/11/08
08:59:14
5.0 / 5
4376
تگهای خبر: بال , تولید , خدمات , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
هواپیمای ریموت
بازار پرواز
flybazar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازار پرواز محفوظ است

بازار پرواز

فروش هواپیمای کنترلی و کوادکوپتر و لوازم