واکنش قاطعانه به حضور لواندوفسکی در لیگ عربستان
به گزارش بازار پرواز، مدیر برنامه های روبرت لواندوفسکی اعلام نمود که این مهاجم لهستانی راهی لیگ عربستان نمی شود و قراردادش را با بارسلونا تمدید می کند.
به گزارش بازار پرواز به نقل از ایسنا، روبرت لواندوفسکی فصل بسیار خوبی را با بارسلونا تجربه می کند و در بالای جدول بهترین گلزنان لالیگا قرار دارد. این مهاجم ۳۶ساله تا پایان فصل جاری با بارسلونا قرارداد دارد و گمانه زنی ها در رابطه با جدایی اش از آبی اناری ها زیاد است.
عربستانی ها سخت در تلاش اند بتوانند این مهاجم باتجربه و گلزن را جذب نمایند اما مدیر برنامه های لوا اصرار کرد او یک فصل دیگر را بطور قطع در بارسلونا خواهد گذراند.
زاهاوی، مدیر برنامه های لواندوفسکی در گفت و گو با فابریتزیو رومانو، خبرنگار سرشناس ایتالیایی، عنوان کرد: روبرت لواندوفسکی فصل آینده در بارسلونا خواهد ماند. این تصمیم ۱۰۰% قطعی است. وی در باشگاه بارسلونا خوشحال است. لواندوفسکی با بارسلونا قرارداد دارد و به قراردادش احترام می گذارد و به آن پایبند است.
زاهاوی در رابطه با ابراز علاقه باشگاه های عربستانی به جذب لوا اظهار داشت: ما هیچ پیشنهادی از لیگ عربستان سعودی دریافت نکرده ایم.
بدین سان انگار لواندوفسکی قراردادش را آبی اناری ها تمدید خواهدنمود و این مهاجم ۳۶ساله دست کم فصل آینده را هم با آبی اناری ها خواهد بود. مثلث لواندوفسکی، لامینه یامال و رافینیا نمایشی درخشان در فصل جاری داشته اند و با درخشش این سه بازیکن هواداران بارسلونا بسیار امیدوار به قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا هستند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب